arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Arsenal
14 jul 2019 - OLT Rivierenhof, Deurne (Antwerpen)

Voorprogramma: Noa Lee

Timing:
DEUREN: 19.00
NOA LEE: 20.30 – 21.00
ARSENAL: 21.30 – 23.00

Zomers nieuws op deze eerste dag van de zomer. Arsenal bevestigt nog een vierde concert in het prachtige OLT Rivierenhof, op woensdag 4 september! Eerder werden al shows op zaterdag 13, zondag 14 juli en een extra show op donderdag 5 september aangekondigd. Tickets voor de drie data vlogen in no time allemaal de deur uit. Met de nieuwe toevoeging krijgen fans nu nog een allerlaatste kans om Hendrik Willemyns en John Roan aan het werk te zien in het kader van hun jongste plaat In The Rush Of Shaking Shoulders. De allerlaatste voor een tijdje zelfs, want de heren starten in het najaar met de voorbereiding van hun volgende projecten! Geen minuut te verliezen dus, tickets voor het concert van 4 september zijn meteen beschikbaar.

Arsenal doorbrak eind 2017 een periode van stilte met single Amplify, vier uitverkochte AB's en een topconcert in de Flame van de Warmste Week. Spreken van een terugkeer was echter uit den boze. Het was de start van iets nieuws. De geboorte van ‘le nouveau Arsenal’, met bijhorende nieuwe sound. En dat die stevig swingt, daar kon u vorig jaar o.a. van getuigen op de wei van Rock Werchter en in een volle Lotto Arena. Ook 2019 heeft heel wat moois in petto voor 'le nouveau Arsenal'. Eind april bracht Hendrik een langspeelfilm en boek uit en eerder deze maand sierden ze de affiche van Werchter Boutique, samen met o.a. Fleetwood Mac. In de zomer concerteert Arsenal vier keer in het feeërieke kader van het OLT Rivierenhof.

Update: 21/06/2019

TOEGANKELIJKHEID
OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone. Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@arenbergschouwburg.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.

Ticketinfo