arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Arsenal
13 jul 2019 - OLT Rivierenhof, Deurne (Antwerpen)

Opening deuren: 19:00

Vorige week hadden Hendrik Willemyns en John Roan fijn concertnieuws te melden. Arsenal brengt zijn swingende sound en exotische feel-good-vibes op zaterdag 13 juli naar het OLT Rivierenhof. Tickets voor dat concert gingen afgelopen vrijdag in verkoop en waren in geen tijd allemaal de deur uit. De band voegt daarom een extra concert toe aan de agenda, namelijk op zondag 14 juli in het OLT Rivierenhof. 

Arsenal doorbrak eind 2017 een periode van stilte met single Amplify, vier uitverkochte AB's en een topconcert in de Flame van de Warmste Week. Spreken van een terugkeer was echter uit den boze. Het was de start van iets nieuws. De geboorte van ‘le nouveau Arsenal’, met bijhorende nieuwe sound. “Als we met Arsenal nog iets wilden bereiken, moesten we op een totáál nieuwe manier werken. Alles moest anders. Vandaar dat we naar Nigeria zijn getrokken, om volop te experimenteren met onze ritmes,” aldus Hendrik Willemyns. Begin 2018 kreeg de nieuwe gedaante van Arsenal nog meer vorm met de release van album In The Rush Of Shaking Shoulders. En dat ‘le nouveau Arsenal’ stevig swingt, daar kon u vorig jaar o.a. van getuigen op de wei van Rock Werchter en in een volle Lotto Arena. Ook 2019 heeft heel wat moois in petto voor Hendrik Willemyns en John Roan. Eind april verschijnt een langspeelfilm en een boek, beide van de hand van Hendrik, en in juni sieren ze de affiche van Werchter Boutique, samen met o.a. Fleetwood Mac. Op zaterdag 13 en zondag 14 juli concerteert Arsenal in het prachtige kader van het OLT Rivierenhof.

Update: 18/03/2019

Arsenal doorbrak eind 2017 een periode van stilte met single Amplify, vier uitverkochte AB's en een topconcert in de Flame van de Warmste Week. Spreken van een terugkeer was echter uit den boze. Het was de start van iets nieuws. De geboorte van ‘le nouveau Arsenal’, met bijhorende nieuwe sound. “Als we met Arsenal nog iets wilden bereiken, moesten we op een totáál nieuwe manier werken. Alles moest anders. Vandaar dat we naar Nigeria zijn getrokken, om volop te experimenteren met onze ritmes,” aldus Hendrik Willemyns. Begin 2018 kreeg de nieuwe gedaante van Arsenal nog meer vorm met de release van album In The Rush Of Shaking Shoulders. En dat ‘le nouveau Arsenal’ stevig swingt, daar kon u vorig jaar o.a. van getuigen op de wei van Rock Werchter en in een volle Lotto Arena.

Ook 2019 heeft heel wat moois in petto voor Hendrik Willemyns en John Roan. Eind april verschijnt een langspeelfilm en een boek, beide van de hand van Hendrik, en nu al brengen ze fijn concertnieuws. Eerder bevestigden ze al hun komst naar Werchter Boutique, waar ze de affiche sieren samen met o.a. Fleetwood Mac. Vandaag voegt de band nog een zomerconcert toe aan de agenda. Arsenal brengt zijn swingende sound en exotische feel-good-vibes op zaterdag 13 juli naar het OLT Rivierenhof.

Published: 14/03/2019

TOEGANKELIJKHEID
OLT Rivierenhof ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone. Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@arenbergschouwburg.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan OLT Rivierenhof zo aangenaam mogelijk te maken.

Ticketinfo