arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Arno - Human Incognito
13 mei 2017 - Brielpoort, Deinze

Support: Jacle Bow
Aftershow: DJ Dimitri Verhulst

In de herfst van 2016 trok Arno doorheen het hele land met zijn Human Incognito tournee. Onze geliefde landgenoot stelde daarmee zijn jongste, gelijknamige, album voor. Met sterke singles als I'm Just An Old Motherfucker en Dance Like A Goose werd de plaat meteen op groot enthousiasme onthaald. Arno verkeert duidelijk in topvorm en heeft alweer een even inspirerend als legendarisch staaltje kunst afgeleverd.

Na Brussel, Antwerpen, Oostende, Gent en Luik brengt Arno zijn nieuwe tournee nu ook naar Deinze! Op zaterdag 13 mei concerteert hij in de legendarische Brielpoort, waar hij in de loop der jaar maar liefst acht keer te gast was. De eerste keer was in 1977 met Tjens Couter, daarna met T.C Matic, Charles et les Lulus en als Arno. Dit voorjaar keert hij terug in het kader van de feestelijkheden rond het 40-jarige bestaan van de rocktempel. Ter gelegenheid van die verjaardag kan je vanaf zaterdag 13 mei tot en met zondag 11 juni ook terecht in het stedelijk museum mudel, voor een tentoonstelling over de rijke muziekgeschiedenis van de Brielpoort.

Het is uitkijken naar dit extra concert van één van de meest markante figuren van onze Belgische muziekscene, die zijn nieuwe werk helemaal live brengt. Maar Arno laat ook klassiekers als Putain Putain, Elle Adore Le Noir, Oh La La, Les Yeux De Ma Mère en Je veux Nager de revue passeren.

Published 01/02/2017

Timing*:
Doors: 19.00
Jacle Bow: 20.15 – 20.50
Arno: 21.20 – 22.50
DJ Dimitri Verhulst (aftershow): 23.00
End: 01.00
*subject to changes

Ticketprijzen
Tickets kosten 33 euro, inclusief servicekosten.