arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Ariana Grande
30 aug 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

CLEAR BAG POLICY BIJ ARIANA GRANDE IN HET SPORTPALEIS: BELANGRIJKE INFO

Om iedereen een vlotte toegang tot de zaal en een veilige avond te garanderen, vragen we je om onderstaande even goed te lezen:

- Iedere fan mag één tas meebrengen.
- Alle tassen moeten 100% doorzichtig zijn (i.e. doorschijnend).
- Alle tassen moeten van doorschijnend plastic, vinyl of PVC zijn.
- Tassen mogen niet groter zijn dan de volgende afmetingen: 30 x 15 x 30 cm.
OF
- Een 3 liter hersluitbaar doorschijnend plastic zak (diepvrieszakje of gelijkaardig).
- Een om medische redenen noodzakelijk item wordt toegestaan na grondige controle bij een daarvoor aangewezen ingang.
- Noteer ook alvast dat er GEEN camera’s of andere opnameapparatuur toegestaan zijn. (GSM’s met camera zijn WEL toegestaan)

Je bent van harte welkom, en moedigen dit ook aan, om je eigen doorschijnende tas voor je spullen mee te brengen. Indien gewenst zijn er drie verschillende officiële Sweetener World Tour items verkrijgbaar in de Ariana Grande webshop op arianagrande.com


Tour: Sweetener World Tour
Voorprogramma: Ella Mai // Social House
Opening deuren: 18:30

Timing:
DEUREN: 18.30
SOCIAL HOUSE: 20.00 – 20.20
ELLA MAI: 20.20 – 20.50
ARIANA GRANDE: 21.20 – 23.00

Ariana Grande brengt volgend jaar op vrijdag 30 augustus haar Sweetener World Tour naar het Sportpaleis in Antwerpen! Het is haar langverwachte terugkeer voor de talrijke Belgische fans na het geannuleerde uitverkochte concert in mei 2017. De Amerikaanse zangeres kondigde haar nieuwe Europese tournee afgelopen vrijdag zelf aan op haar social media met een kort filmpje en de boodschap EUROPE <3”. 

Ariana Grande is meer dan ooit happening! De actrice/zangeres werd eerder deze maand gehuldigd als 2018 Woman of the Year door Billboard Magazine. Na Adele is ze de tweede vrouwelijke artiest die met drie nummers (Problem, Break Free en Bang Bang) tegelijkertijd in de top 10 van de officiële Amerikaanse hitlijst stond. Ze is één van de meest gevolgde personen op Instagram met meer dan 139 miljoen volgers. Haar nieuwste album Sweetener, uit sinds 17 augustus, kwam wereldwijd op #1 in de charts binnen. Eerder vorige week releaste Grande een nieuwe single imagine (hier te beluisteren).

Published: 17/12/2018

 

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be