arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Archive
03 nov 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Tour: 25
Voorprogramma: October Drift
Opening deuren: 19:00

2019 wordt een bijzonder jaar voor Archive, die dit jaar hun 25ste verjaardag in stijl mogen vieren. Het Londense collectief brengt voor de gelegenheid een album uit met het beste uit de afgelopen 25 jaar, en rijgt daar uiteraard ook een groots opgezette tournee aan vast, waarmee ze op zaterdag 2 november langs de Ancienne Belgique komen!

Het album, dat kortweg de titel 25 meekreeg, werd vandaag aangekondigd met de release van de gloednieuwe single Remains of Nothing, featuring Band of Skulls. De plaat zal op meerdere formats verschijnen en bevat maar liefst 43 nummers, 8 nieuwe tracks, een tien minuten lange EP en een single van 7 minuten, dat alles bijgekruid met enkele prestigieuze samenwerkingen - waaronder eentje met Steve Mason van Band of Skulls.

Archive kan terugkijken op één van de meest voorbeeldigste carrières uit hun genre, twaalf prachtige studioalbums, enkele onnavolgbare klassiekers, optredens op de grootste festivalpodia (bij ons onder meer Rock Werchter, Pukkelpop en Dour), en talloze vijfsterrenshows in de mooiste zalen overal ter wereld. Darius Keeler en zijn band staan te trappelen om opnieuw de baan op te gaan en hun trouwe schare Belgische fans opnieuw te begroeten. Dat wordt een groot feest!

Published 28/01/2019

Het feest is compleet voor de 25-jarige carrière van Archive! Nauwelijks enkele dagen na de start van de voorverkoop is hun concert op zaterdag 2 november in de AB al bijna uitverkocht.

Het Londense collectief voegt daarom een tweede Brusselse datum toe aan zijn tourplanning. Archive zal ook op zondag 3 november op de planken staan in de Ancienne Belgique. Een tweede (en laatste!) kans om erbij te zijn voor deze mijlpaal in de carrière van de iconische Engelse postrockers.

Updated 04/02/2019

Ticketinfo