arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Apparat
14 okt 2019 - De Roma, Borgerhout

Voorprogramma: PHON.O

Timing:
DEUREN: 19.15
PHON.O: 20.00 – 20.30
APPARAT: 20.50 – 22.10

Nu Moderat - zijn gigantisch succesvolle nevenproject met Modeselektor – tot nader order is stopgezet, heeft Sascha Ring zich de afgelopen jaren volop kunnen focussen op zijn solocarrière. Onder pseudoniem Apparat is het Duitse electrogenie volop bezig geweest met het maken van muziek voor films en series. Zo werkte hij onder andere mee aan de soundtrack van de Netflix-serie Dark en de film Capri-Revolution, waarvan de muziek de prijs voor Beste Soundtrack won op het Filmfestival van Venetië. Maar er was al die tijd ook een nieuw album in de maak. LP5 is zijn eerste sololangspeler in zes jaar tijd en ligt volgende week in de rekken! De plaat is subliem en delicaat en is groots in kleine dingen en onverwachte wendingen. Met eerste single Dawan gaf Apparat reeds een voorsmaakje van wat we kunnen verwachten. Eén ding is zeker: het smaakt heel erg naar meer!

In afwachting van het album kondigt Sascha ook zijn terugkeer naar het podium aan. Hij stelt zijn nieuw werk voor op maandag 14 oktober in De Roma. Mis deze kans om één van ’s werelds meest bepalende protagonisten in de electroscene live aan het werk te zien onder geen beding!

Published: 15/03/2019

Ticketinfo