arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Angèle
10 nov 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: Brol Tour
Voorprogramma: Julien Granel

Timing:
Doors: 18.30
Julien Granel: 20.00 - 20.30
Angèle: 21.00 - 22.30
 

Wat een jaar voor Angèle! Ze bracht haar debuutplaat Brol uit. Ze was de grote winnaar van de 8e editie van de Red Bull Elektropedia Awards met prijzen voor Artist of the Year, Best Song en Breakthrough Artist/DJ/Producer. Ze is genomineerd in wel zeven categorieën voor de MIA’s die uitgereikt worden op 7 februari, waaronder Album, Doorbraak, Pop en Solo Vrouw.

Na tal van opgemerkte passages op de zomerfestivals, een uitverkochte clubtour doorheen België afgelopen maand (Vooruit Gent, 2x AB Brussel, Manège Fonck Luik, en Trix Antwerpen), gaat het succesverhaal verder. Een uitverkochte Vorst Nationaal in mei volgend jaar, en Frankrijk dat volledig plat gaat voor de Belgische schone met nu al 7 data in Parijs op haar palmares, waaronder 4x Le Zénith. Tijd voor alweer een grote stap vooruit voor Angèle. Op zondag 10 november 2019 concerteert ze in de Lotto Arena in Antwerpen en op dinsdag 19 november in Paleis 12 in Brussel. Een prachtig Belgisch verhaal om trots op te zijn!

Na Stromae en Tamino, heeft België een nieuw wonderkind: Angèle, wiens volledige naam Angèle Van Laeken is. Ze is zonder twijfel hét popfenomeen van het jaar. Het Internet lanceert met regelmaat Instagramwaardig hippe artiesten, maar Angèle is uniek en here to stay. Een product van haar tijd dat de muzikale-, mode-, sociale en ethnische scheidingslijnen overstijgt. Ze is het gezicht van Brussel als centrum van de urban popmuziek in Europa. Ongeremd, vrij, niet gebonden aan een identiteit, klasse, buurt of huidskleur. Angèle belichaamt perfect haar generatie waarbij grenzen tussen muziekgenres niet meer dan een verre herinnering zijn. Haar debuutplaat Brol dient zich op als de lekkerste smoothie van het jaar. Een grote dosis pop, beetje rap, beetje electro beats, samen in de blender. Goed voor een #1 plaats in de Ultratop albumcharts in Wallonië, en een #2 plek in de Vlaamse tegenhanger.

Published: 30/11/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be