arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Angèle
27 nov 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Yseult

Timing:
Doors: 19.00
Support: 20.00-20.30
Angèle: 21.00-22.30

Angèle's succes kent geen grenzen. De vraag naar tickets voor het concert op maandag 26 november in de Ancienne Belgique is groot, daarom voegt Angèle 3 data toe aan haar concertenlijst in eigen land. Op woensdag 21 november staat ze in Vooruit (Gent), op dinsdag 27 november voor een 2e concert in de AB (Brussel), en op vrijdag 30 november in Trix (Antwerpen).

Angèle, dat is humor en zelfspot die je verrast als een vers geschud blik Fanta. Zij staat voor een totaalconcept dat de popzangeres helemaal opnieuw wil uitvinden: ze schuwt de spot en de malaise niet, en creëert een uniek en ongeremd urban universum terwijl ze het beste van haar populaire voorbeelden in zich opneemt. Nauwelijks 21 jaar jong, is ze klaar om de wereld op te peuzelen. En dat die wereld er klaar voor is, is een understatement, want de jongedame zweeft momenteel op een wolk van buzz, met dank aan de sociale media. Eén van haar favoriete speeltuinen is Instagram, waar ze met knotsgekke korte video’s van zichzelf een breed publiek op haar hand krijgt. En hoewel haar palmares nog bescheiden is, gaan ook de pers en professionals gewillig door de knieën.

Het moet gezegd: ze is gezegend met een bijzonder mooie stamboom, en niet enkel die van haar familie (vader-zanger, moeder-comedienne, broer-rapper). Na een cursus in de mythische Antwerpse Jazz Pop-studio – ze ging van piano naar zang – leerde Angèle alle kneepjes op de beste leerschool die er is: de cafés waar ze werkte, waar de tooghangers versteld stonden van het lef van een meisje dat van niks bang leek te zijn. Zelfs niet van toeschouwers als rapper Damso of de zusjes van Ibeyi, waarvoor ze al als voorprogramma mocht aantreden op tournee. En dat met haar heel eigen werk; stuk voor stuk onweerstaanbaar zure snoepjes.

De concerten in AB zijn een co-productie door Ancienne Belgique en Live Nation.

Published 29/06/2018

Ticketinfo