arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Anderson .Paak & The Free Nationals
10 mrt 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: Andy’s Beach Club World Tour
Opening deuren: 18:30

Anderson .Paak heeft naar aanleiding van zijn onlangs verschenen nieuwe plaat Oxnard een wereldtournee aangekondigd. De Andy’s Beach Club World Tour wordt op 11 februari afgetrapt in San Francisco en doet 25 steden in de Verenigde Staten en Europa aan. Er staat ook een Belgische stop gepland. Na twee compleet uitverkochte AB's in 2017 en een top performance op afgelopen editie van Rock Werchter, komt Anderson .Paak op zondag 10 maart naar de Antwerpse Lotto Arena.

Oxnard is .Paak’s derde langspeler en eerste release op Dr. Dre’s Aftermath Entertainment. Het album kwam in Amerika binnen op nummer één in de Billboard US Independent Album chart, en kon ook daarbuiten meteen op groot enthousiasme rekenen. De fenomenale plaat is door niemand minder dan Dr. Dre zelf geproduced en bevat samenwerkingen met de grootste artiesten uit de rapwereld als Kendrick Lamar, Snoop Dogg, J. Cole, Q-Tip en Pusha T. Anderson heeft met Oxnard zijn sound geperfectioneerd, en laat een veelheid aan muzikale stijlen – r&b, hip-hip, soul en dance - wonderlijk in mekaar lopen. Afgelopen weekend bracht hij debuutsingle uit het album Tints live op het legendarische podium van Saturday Night Live. Het nummer is een featuring met Kendrick Lamar en ook bij ons een grote hit in wording. Anderson .Paak’s derde plaat is genoemd naar zijn geboortestad en om de release ervan te vieren mochten alle inwoners van Oxnard de dag nadien een groot feest, inclusief .Paak optreden, bijwonen.

Published: 03/12/2018

Ticketinfo