arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Alicia Keys
12 jun 2020 - Sportpaleis, Antwerpen

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Alicia Keys, dat zou plaatsvinden op vrijdag 12 juni 2020 in Sportpaleis Antwerpen, zal worden verplaatst. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is.

Alicia Keys:
“The health and safety of all must come first. As my heart, prayers and blessings are with everyone who has been affected by COVID-19, I cannot wait until we can be together again.”

Published 16/04/2020


Tour: ALICIA The World Tour
Opening deuren: 18:30

Alicia Keys is terug. En hoe! Het muziekicoon met 15 GRAMMY-prijzen op haar naam kondigt vandaag haar nieuwe album ALICIA aan met release voorzien op 20 maart bij Sony Music, en haar langverwachte terugkeer naar de podia met haar ‘ALICIA – THE WORLD TOUR’. Op vrijdag 12 juni staat Alicia Keys voor het eerst sinds 2013 opnieuw in het Sportpaleis. De ticketverkoop start maandag 27 januari om 10u.

De ‘ALICIA – THE WORLD TOUR’ belooft iedere avond een bijzondere multimediale en artistieke beleving te worden. Keys zal haar nieuwe muziek brengen, maar ook haar klassiekers – van No One tot If I Ain’t Got You en Girl on Fire – zullen zeker niet ontbreken. Het wordt een meditatie over de liefde en het leven, één groot feest, barstend van de aanstekelijke energie dat enkel live muziek kan teweegbrengen.

American Express® Card-leden kunnen tickets bestellen via deze link.

Published 21/01/2020

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be