arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Alice Cooper
21 sep 2019 - Vorst Nationaal, Brussel

Tour: Ol’ Black Eyes Is Back
Special Guest: Black Stone Cherry

Timing:
DEUREN: 18.30
BLACK STONE CHERRY: 20.00 – 20.45
ALICE COOPER: 21.15 – 22.45
 

Ol’ Black Eyes Is Back! Op zaterdag 21 september komt cultheld Alice Cooper samen met zijn band naar het podium van Vorst Nationaal! De uitmuntende groep Black Stone Cherry, al 10 jaar het uithangbord van de metal uit de Verenigde Staten, brengen het publiek in de gepaste sfeer. Zonder twijfel een datum om met rood aan te duiden in de agenda!

Al sinds de jaren 70 schrijft Alice Cooper rockgeschiedenis met een indrukwekkende waslijst aan klassiekers. Van School’s Out en No More Mr. Nice Guy tot Eighteen, Hey Stoopid, Elected, en uiteraard monsterhit Poison. Na een decennialange carrière aan de top van de internationale rockscene, bouwt de pionier van shockrock de brug tussen verschillende generaties met opwindende en krachtige muziek. Alice Cooper is en blijft een waar icoon, zonder daarbij ook maar één toegift te doen. Als grote vriend van de betreurde Lemmy en charismatische persoonlijkheden zoals Slash, Ozzy Osbourne en Joe Perry en Johnny Depp, waarmee hij in 2015 de supergroep Hollywood Vampires oprichtte, spreekt de levende legende een ongezien arsenaal fans aan. Op het podium staan Alice Cooper en zijn band garant voor theatrale rock en psycho-dramatiek in een spectaculaire show waar guillotines, vuurwerk, monsters, dansers en angstaanjagende poppen centraal staan. Een totaalspektakel dat je absoluut moet gezien hebben.

Black Stone Cherry neemt tijdens deze Europese tournee het voorprogramma voor hun rekening. Het viertal uit Kentucky, vooral gekend om hits als White Trash Millionaire en Blame it on the Boom Boom, openen een concertavond die een energieke en unieke live ervaring belooft te worden.

Published: 14/01/2019

Ticketinfo