arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Alice Cooper
05 dec 2017 - Brielpoort, Deinze

Tour: Spend The Night With Alice Cooper
Voorprogramma: Republica
Timing
DOORS: 19.00
REPUBLICA (BRA): 20.00 – 20.30
ALICE COOPER: 21.00 – 22.30

Legendarische shockrockers horen thuis in legendarische rockhuizen. Alice Cooper zet zijn Spend The Night With Alice Cooper-tournee verder in 2017 en houdt op dinsdag 5 december halt in de Brielpoort in Deinze! De Brazilianen van Republica trappen de avond af.

Alice Cooper brak door in de jaren ’70 met singles School’s Out en No More Mr. Nice Guy die in thuisland Amerika en ver daarbuiten stevige commerciële successen werden. Eind jaren ’80 scoorde hij de monsterhit Poison. Zijn muziek en ongewone shows - elektrische stoelen, guillotines, vals bloed en boa constrictors op het podium - die Cooper toen neerzette, waren baanbrekend. Nooit eerder werd hard rock, horror en vaudeville zo rauw gebracht. Na al die decennia op het voortoneel van de internationale rockscène, blijft de pionier van de shock rock onvergetelijke en opwindende live shows opvoeren die fans van alle leeftijden in de ban houden. Alice Cooper neemt, net zoals in het Koninklijk Circus vorig jaar, zijn voltallige band mee én een theatrale en psychodramatische rockshow met guillotines, vuurwerk, scary dolls, freaks en danseressen.

De Braziliaanse band Republica opent de show in de Brielpoort. De groep uit São Paulo werkt hard aan een internationale doorbraak. Met hun vierde studioalbum, opgenomen met producer Matt Wallace (Faith No More, Maroon 5, Deftones, REM, 3 Doors Down, Train) in de gerenommeerde Sound City Studios, tegen dan op zak, belooft het een stevige rockavond te worden.

Published 12/06/2017

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans zijn er ook speciale pakketten beschikbaar.

1. Diamond Insanity packages - € 643
- Één General Admission ticket met Early Entry
- Exclusieve Meet & Greet met Alice Cooper na de show
- Individuele foto met Alice Cooper
- Begeleide tour van het podium voor het optreden van Alice Cooper
- Een foto met de FrankenAlice en jouw hoofd in de guillotine van Alice!
- Gehandtekende poster van Alice Cooper als souvenir
- Officiële Alice Cooper setlist
- Speciaal ontworpen merchandise
- Één gelukkige gast mag op het einde van de show samen met Alice Cooper ballonnen in het publiek gooien
- Zeer beperkte beschikbaarheid

2. Gold Preshow VIP package - € 290
- Één General Admission ticket met Early Entry
- Begeleide tour van het podium voor het optreden van Alice Cooper
- Een foto met de FrankenAlice en jouw hoofd in de guillotine van Alice!
- Een poster van Alice Cooper als souvenir
- Officiële Alice Cooper setlist
- Speciaal ontworpen merchandise
- Beperkte beschikbaarheid

Opgelet!
Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen