arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Alan Walker
21 feb 2018 - Trix, Antwerpen

Tour: World Of Walker - The Tour: Part 1
Voorprogramma: Juliander / Julie Bergan

Timing:
Doors: 19.00
Juliander: 19.30 – 19.50
Julie Bergan: 20.00 – 20.30
Alan Walker: 20.45 – 22.00

Met een verpletterende set op de mainstage van Tomorrowland afgelopen zomer, bewees Alan Walker andermaal tot het selecte groepje van internationale top dj’s te behoren. Nu kondigt de Noor aan opnieuw naar ons land te komen voor een unieke clubshow. Op 21 februari staat hij in Trix in Antwerpen in het teken van zijn World Of Walker tour.

Dat het hard gaat voor Alan Walker kan als een understatement beschouwd worden. De amper 20 jaar oude dj/producer speelde in zijn jonge leven al op de grootste festivals ter wereld, waaronder dus ook bij ons op Tomorrowland vorige zomer. Met zijn unieke mix van electro, progressive en deephouse neemt hij zijn fans op sleeptouw. Bewijs daarvan zijn hits als Faded, Alone en Sing Me To Sleep.

Monsterhit Faded, waarvoor hij samenwerkte met zangeres Iselin Solheim, ging maar liefst 9.4 miljoen keer over de toonbanken, werd 1.3 miljard keer bekeken op Youtube en 1.6 miljoen keer gestreamed via online platformen. Daarnaast werd het nummer geremixed door zijn grootste leermeesters Tiësto en Hardwell. Ook mocht de Noor met Britse roots al het voorprogramma verzorgen van wereldsterren als Rihanna, Justin Bieber en Martin Garrix en speelde hij samen met de Zweedse zangeres Zara Larsson op de prestigieuze Echo Awards in Duitsland.

Vandaag kondigt Alan Walker een nieuwe Europese tournee aan die hem op woensdag 21 februari 2018 naar Trix in Antwerpen brengt. 

#WorldOfWalker

Published: 24/10/2017

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen