arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
A Perfect Circle
07 dec 2018 - Lotto Arena, Antwerpen

Het is ten strengste verboden om foto’s en/of video’s te maken tijdens de show. Klik hier voor een lijst met alle verboden voorwerpen en acties. Gelieve de richtlijnen te volgen om te voorkomen dat u uit de zaal wordt verwijderd.


Special Guest: Chelsea Wolfe
Opening deuren: 18:30

Timing
CHELSEA WOLFE: 19.45 – 20.30
A PERFECT CIRCLE: 21.00 – 22.45

Na succesvolle shows op Coachella en de langverwachte release van het nieuwe album Eat The Elephant, kondigt A Perfect Circle vandaag data aan voor shows in Engeland en Europa deze winter. Op vrijdag 7 december staat de band van gitarist Billy Howerdel en Tool-zanger Maynard James Keenan voor het eerst in de Lotto Arena in Antwerpen.

De pers in binnen- en buitenland is het unaniem eens dat Eat the Elephant wel eens de rockplaat van het jaar kan zijn. Dat belooft veel goeds voor hun passage deze zomer op Graspop Metal Meeting en het concert in Antwerpen in december!

A Perfect Circle’s huidige line-up bestaat uit Maynard James Keenan (Tool, Puscifer), Billy Howerdel (Ashes Divide), James Iha (Tinted Windows, Smashing Pumpkins), Jeff Friedl (Puscifer, The Beta Machine) & Matt McJunkins (Eagles of Death Metal, The Beta Machine). Greg Edwards (Failure, Autolux) vervangt James Iha op alle aangekondigde A Perfect Circle shows

Published 24/04/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het showticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De inhoud van het pakket is een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be